Main IndexAuto Repair Home Search Posts SEARCH
POSTS
Who's Online WHO'S
ONLINE
Log in LOG
IN









Stereo Problem help please!!!


Search for (search options)
 



rayrom11
New User

Jun 25, 2010, 10:26 AM

Post #1 of 4 (2031 views)
Stereo Problem help please!!! Sign In

hello
I have a Oldsmoblie Shuttle LSS. About a month ago my car needed a jump because i left a light on at work and i asked a friend to use a jump pack and jump my car but they put it on wrong and sparks flew. After i switched clips around and started up my car i saw my stereo didn't work. So I got a new fuse for it but it still didnt work after. I have a pioneer stereo that you can take on and off. We had installed a few years ago. i dont know the model but i know it is a Super Tuner IIID. please help


(This post was edited by rayrom11 on Jun 25, 2010, 10:59 AM)


Sidom
Veteran / Moderator
Sidom profile image

Jun 25, 2010, 9:08 PM

Post #2 of 4 (2010 views)
Re: Stereo Problem help please!!! Sign In

Sounds like you may have missed a fuse somewhere, get a test light and check all the vehicle fuses. After that you'll have to pull the deck & check power source wires for power.....


jk306
User

Jun 27, 2010, 10:36 AM

Post #3 of 4 (1998 views)
Re: Stereo Problem help please!!! Sign In

Pioneer head units have a 10 Amp Fuse on the back of the stereo, it is behind the stereo plug, so you will have to pull the plug off to get to it.


rayrom11
New User

Jul 1, 2010, 4:30 PM

Post #4 of 4 (1980 views)
Re: Stereo Problem help please!!! Sign In

thanks so much your a saviour






 
 
 






Search for (options) Privacy Sitemap